2018 är här!

Självklart rivstartar vi 2018 här på Rollerblog med en rejäl trendspaning när det gäller nya kulörer till ett helt nytt år. Det är ju under den mörka årstiden vi behöver pigga upp våra hem med nytt och fräscht, så varför inte spana in de hetaste kulörerna redan nu?

Efter att under 2016 och 2017 ha gått ifrån det kritvita och börjat röra oss i de färgade gråskalornas nedtonade värld, så kommer 2018 att bjuda på ytterligare värme och färg. Både pastellfärger och naturtoner blir den dominerande trenden, något som vi på Rollerblog välkomnar med öppna sinnen.

Årets färg från Nordsjö heter Heartwood och är en omättad rosa kulör som sprider värme i hemmet. Finns självklart som extramatt färg för att minimera reflexer och ge ett ombonat intryck. Bilder är lånade från Nordsjö Färg och skyddade enligt lag.

 

Alcro förutspår att 2018 kommer att präglas av pastell, natur och även guld. Alltså värme, något som vi defintivt behöver i våra svenska hem.

Nedanstående kulörer heter Pluton (grön), Moules (blå), Chianti (varmröd) och 4005-Y20R (naturton)

Ett riktigt trendbrott jämfört med tidigare års grå och vita väggar. Bilderna är lånade från Alcro och upphovsrättsskyddade enligt lag.


 

Jotun, alla inredares favoritfabrikat, fortsätter att leverera otroligt snygga kulörer även under 2018. Lite mer avskalat och svalt än sina konkurrenter, fortfarande i gråskalor men med både blå och beiga toner. Deras ”Minerals” kalkfärg är fortsatt het med sin flammiga, betongliknande yta. Ett riktigt bra tips för att skapa djup i dina väggar.

Bilder lånade från Jotun, och skyddade enligt lag

För mer info, kontakta din lokala återförsäljare av Nordsjö, Alcro och Jotun.

Boka målare på www.rollerboysmaleri.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *